• Stort utvalg
  • Produkter med trykk · Be om et uforpliktende tilbud
  • Prismatch garanti

Tekstiler for hotell, spa eller klinikk hos en leverandør

SUBLIMA leverer ulike typer tekstiler som sengetøy, laken, madrassbeskyttere, håndklær, sengetepper, pledd pynteputer i varierte kvaliteter og egenskaper. 

 

Disse produktene selges hovedsakelig på grossistbasis til hoteller, overnattingssteder, pensjonater, restauranter, sykehus og andre aktuelle virksomheter. 

Vårt mål er å være en langsiktig samarbeidspartner som forstår våre kunders behov for å blant annet ha kostnadskontroll og effektive løsninger rundt vaskeri – og sengetøy systemer. Vi samarbeider kun med de beste produsenter, for å kunne levere varighet, levetid og verdier for din virksomhet. I våre kataloger kan man velge mellom produkter spesielt laget for å øke den gode kundeopplevelsen, samt redusere driftskostnader.

 

Som et tilleggsprodukter til selve tekstildelen, tilbyr vi også tilbehør rettet mot hospitality-sektoren. Dette er produkter som solsenger og strandstoler, hotelromsmøbler og interiør. Vår egen produksjonsavdeling sørger for at alle bestillinger på tekstiler kan leveres med branding i forskjellige teknikker.

Alle produkter som vises i våre kataloger viser våre ulike kategorier. Produktseriene er mange og endres med jevne mellomrom. Det er derfor viktig at du kontakter oss for de enkelte produktene, slik at vi finner det som er aktuelt og tilgjengelig til enhver tid.


 

 SUBLIMA har EN ENKEL VERDIKJEDE :

Produsent - Distributør - Kunde.

Det gjør at produktene er rettferdig priset, har kort leverings tid og stor fleksibilitet.

Vi tror at det kunden betaler for et produkt skal gjenspeiles i kvaliteten på produktet og i størst mulig grad tilfalle de som har laget produktet. Lang fraktvei, mange mellommenn og kostbare lokaler tilfører produktet ikke noen verdi. Vi mener kundene har krav på å vite hvor det du kjøper er proudusert, og vi følger nøye med på hvordan produktene påvirker miljøet under hele levetiden - fra råvare, produksjon, transport og bruk, til resirkulering og utslipp i luft, vann og jord. Våre profukter oppfyller mange av kravene til stadig mere krevende innkjøpere og forbrukere . Made in EU .

 

Se katalogen her 

 

 

BRODERI MED DIN TEKST/LOGO

Vi kan brande alle tekstilgrupper fra vårt HORECA sortiment. Spesielt vår håndkle kolleksjon får et veldig bra resultat med broderi -enten ton i ton eller som fullfargede logo

 

JACQUARDMØNSTRET BOMULLSFROTTÉ MED VEVD LOGO i kontrast 

Denne teknikk innebærer at man vever inn mønsteret eller fargene, inn i håndklærne. Vanligvis er det enkleste å benytte seg av en 2-farget logo; en bunnfarge og en farge for selve logoen.

HÅNDKLÆR MED INNVEVD 3D LOGO

Vi bruker en av de mest moderne metodene for branding av fager på tekstller – reliefvevd logo visualisering.Som for frem både det luksuriøse og det diskret i produktet. Og vi kan også bruke same teknologi på produkter av tre i forskjellige formater.


 

                    GRUNNER FOR Å HANDLE MED OSS!

 

1.    Bærekraftige sertifiserte tekstiler – OEKO-TEX. Made in EU.


2.    Rask levering – fra 10 -30 dager


3.    «Grønne produkter» - god mulighet i egenmarkedsføring.


4.    Minimumsbestillinger fra 100 stk. og oppover.


5.    Ingen oppstartskostnader for design og skisser


6.    For-krympet teknologi i sengetøyet. Kan også leveres som

       IKKE- BRENNBART produkt.


7.    Økonomiske håndklær – mindre vekt og lave kostnader ved vask.


8.    Badekåper av høy kvalitet og god design.


9.    Bredt spekter av lagervare for rask utsendelse.


10.    Alle tekstiler for hotell, spa eller sykehus / klinikk hos en leverandør.