Om oss

PROFILBEKLEDNING - POSER OG EMBALLASJE - REKLAMEARTIKLER - INTERIØR

 

Med lang erfaring innen sport - hotell og profilsegmentet har vi i Sublima samlet kvalitetsprodusenter og underleverandører med lang farstid i sine markeder, alt på ett fat. Alt hos oss.

Våre kolleksjoner inneholder et rikt utvalg av produkter som passer inn i bredt spekter av miljøer og bransjer. Trendy motiver og farger er bare en del av produktet, for oss er det vel så viktig med kvalitet og egenskaper. Vi er fokusert på produksjonsteknologi og miljø og jobber hver dag for at våre kunder skal få avtalt produkt til avtalt tid.

Vi tilbyr produkter som er standardvare, men også spesialproduksjon etter ønsker, mål og behov. Både tekstiler, profileringsartikler og emballasje.

 

SERTIFISERING

Ovenfor dine kunder kan du føle deg trygg på at våre produkter ikke er skadelig for hverken miljø eller helse.

Sertifiseringer som OEKO TEX og Sandex er blandt våre tegn på det.

Alle våre kroppsnære tekstiler er produsert etter gjeldene Øko-Tex Standard 100, som setter strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier i produktet. Kravene klassifiseres etter hvor kroppsnære produktene er.

Alle våre hudnære babyprodukter er produsert etter Øko-Tex Standard 100, klasse 1. Klasse 1 stiller de aller strengeste kravene, og har meget lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier.

Sengetøy/sengesett for voksne, dyner og puter produseres i henhold til Øko-Tex Standard 100 klasse 2.

 

  

 

                            

ISO 14001:2015 - Ledelsessystemer for miljø 
Denne internasjonale standarden av organisasjoner som håndterer sitt miljøansvar på en systematisk måte som bidrar til miljøsøylen i bærekraftsbegrepet.


ISO 9001:2015 - Ledelsessystemer for kvalitet
Standarden er prosessorientert og legger vekt på  virksomhetsprosesser som påvirker kvalitet.


 

MILJØPOLITIKK

 

Vi arbeider kontinuerlig med å redusere miljøbelastninger, ved å stille miljøkrav til våre produsenter og underleverandører, og velge miljøvennlige løsninger. Våre produkter skal i størst mulig grad være miljøvennlige og resirkulerbare.  Dette gjelder også produktenes emballasje.
Vi i SUBLIMA velger samarbeidspartnere innen EU som har en bevisst HMS policy. 
Som EU-medlemmer har de også strenge EU-regler å forholde seg til. 

Vi følger nøye med på hvordan produktene påvirker miljøet under hele levetiden – fra råvare, produksjon, transport og bruk, til avfall og håndtering av avfall. Vi setter krav til våre produsenter hva gjelder utslipp i luft, vann og jord.


 Dette sikrer at
 man unngår helse- og miljøfarlige produkter
, produktenes bruksegenskaper og kvalitet tilfredsstiller kravene som er satt til den aktuelle produktgruppen.

 

SKISSE FOR GODKJENNING

Med alle trykkordre hos oss følger skisser for godkjenning, samt ordrebekreftelse for tilbud og leveringstid.

 

LEVERING PÅ TID

Gode transportører og velutviklet logistikk gjør at alle varer kan trackes og følges, samt levers innen avtalt tid.

Samtidig som vi sørger for stabilitet og soliditet i de leveranser hvor det er en høy grad av gjenkjøp og re-bestillinger.

 

MÅLSETTING

Vårt mål er å konstant være et skritt foran, for å kunne levere nye og innovative produkter til våre kunder. Samtidig som vi sørger for stabilitet og soliditet i de leveranser hvor det er en høy grad av gjenkjøp og re-bestillinger.

 

Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

 

 

​​​