Vi i Sublima har over 15 års efaring med på trykk av logo og driver i dag et eget profesjonelt trykkeri.
Vi leverer trykk på alle tenkelige plagg, tekstiler og utstyr.
Har du egne plagg du ønsker trykk på?
Trenger fotball-laget tall og sponsorlogoer?
Skal dere løpe Holmenkoll-stafetten?
Dette er bare noen av trykkoppdragene vi kan hjelpe til med.
Med konkurransedyktige priser og hurtige leveransertider, vil vi fort bli ditt foretrukne trykkeri.
Og vi er veldig opptatt av kvalitet og nøyaktighet - for vi vet av våre kunder vil ha den beste profilering
og synlighet ut i markedet.
I tillegg leverer vi også alle slags klær og plagg, som er spesielt egent for logopåsetting og logopreg;
T-skjorter
Hettegenser
Løpstrøyer
Jakker
Drakter
Bager
Sekker
Kaffekopper og krus
Penner
Drikkeflaser
Pluss veldig mye mer - send oss en forespørsel!
Tabellen her viser noen av våre standard trykkmetoder for logopåsetting av klær, utstyr og hardvare.
MERKING KODE | TEKNIKK |
---|---|
A-K | Tapotrykk/ Silketrykk |
M | Offset |
N | Transfer |
O | Digital Transfer |
Q | Dye Sublimation krus/Hardvarer |
R | Sublimation tekstiler |
T | Varmepreg |
U | Varmepreg med farge tape |
W | Digitalltrykk |
P | Broderi |
L | Lasergravering |
A- Silketrykk er den beste metoden for store opplag av tekstiler ( t-skjorter, gensere, handlenett av bomull, forklær og lignende).
På hvite plagg vil fargegjengivelsen bli presis, mens på kulørte plagg trykker vi en dekkfarge i bunn for best mulig fargegjengivelse.
Silketrykk har en rekke fordeler, deriblant:
- Enestående kvalitet/pris-ratio for større opplag
- Stor grad av fleksibilitet når det gjelder materiale og tekstil
- Perfekt fargegjengivelse
- Meget god slitestyrke reduserer behovet for nye opplag
- Tåler vaskemaskiner godt
Silketrykk gir deg mulighet til å trykke opp til ti farger (inkludert dekkfarge) med intrikate design. Fargene er sterke og livlige, også på mørke tekstiler. Dette gir et uttrykk som utstråler kvalitet både på avstand og på nært hold. Takket være det tykke fargelaget er fargene ikke bare sterke, men også meget holdbare og vil tåle vask etter vask. Dette betyr at det ikke vil være nødvendig å skifte ut plagg med slitt trykk like ofte som ved enkelte andre metoder, og metoden passer derfor ypperlig til bedriftsprofilering.
K-Tampotrykk brukes til harde produkter i ulike materialer som stål, plast eller glass, i forbindelse med blant annet firmagaver, reklamemateriell og giveaways. Metoden egner seg godt for profilprodukter som penner, flasker, kopper, golfballer og lignende. Tampotrykk gir et profesjonelt og eksklusivt inntrykk.Trykkstørrelsen på motivet vil avhenge av formen til produktet. Har din bedrift et bredt produktsortiment kan trykkemetoden tampotrykk sørge for at logo og bilde blir trykket på best mulig måte på hvert enkelt produkt.
Vi kan til å trykke opp til fire farger.
M- Offset er en alminnelig og utbredt teknikk for trykking (papir er det vanligste) ,hvor et innfarget trykkbilde overføres først til en sylinder med gummiduk, deretter til suvstratet . Det er en indirekte trykkmetode hvor trykkbildet overføres fra trykkplate til gummiduk og videre over til et substrat.
N- Transfer er ofte den beste løsningen til ytterplagg, paraplyer, sekker, bagger og andre impregnerte materialer som ikke kan silketrykkes. Transfertrykk er en av de mest populære trykkmetodene på tekstiler. Transfertrykk er en trykkteknikk som er svært passende for multifargede og detaljerte trykk. Med transfertrykk blir trykket først påført som et speilbilde på papir (overførselspapir). Ved hjelp av en trykkpresse blir produktet og papiret presset mot hverandre ved en høy temperatur. På grunn av varmen overflyttes blekket fra overføringspapiret og fester seg til produktet. I utgangspunktet skjer det to typer overføringer: en vanlig overføring og en digital overføring. Med vanlig overføring blir trykket påført overførsels-papiret farge for farge og med digital overføring blir trykket påført på en gang til overføringspapir ved hjelp av en fargeskriver.
Selve trykkeprosessen er kort, noe som gjør dette til en kostnadseffektiv løsning for mindre opplag. Transfer er i tillegg meget godt egnet for design med flere farger, eller om du ønsker å trykke et fotografi.
Transfer anbefales også til bruk om plasseringen er ukurant. Skal det trykkes på lommer, inntil sømmer, over glidelåser eller hetter gir transfer et meget godt resultat.Ulike trykkstørrelser og farger
Trykkstørrelsen på motivet vil avhenge av formen til produktet. Har din bedrift et bredt produktsortiment kan trykkemetoden tampotrykk sørge for at logo og bilde blir trykket på best mulig måte på hvert enkelt produkt.
Vi har kapasitet til å trykke opp til 5 farger. Hvis motivet har mer enn fem farger er vi behjelpelig med å komme opp med gode løsninger som
O- Digital Transfer - Digital transfer er meget godt egnet for design med flere farger/logo med sjatteringer eller om du ønsker å trykke et fotografi.
Q- Dye Sublimation- Brukes til å trykke på krus,flasker og andre gjenstander med hard overflate.
Dye Sublimation er en metod å påføre et bilde på spesielt belagt keramikk, metaller og polyesterduk, ved å bruke tre hovedingredienser: sublimasjonsblekk, varme og trykk.Sublimeringsblekk er unik i sin evne til å konvertere fra et fast stoff til en gass uten å gå gjennom en flytende form. Konverteringen initieres av varme og kontrolleres med trykk og tid. Harde gjenstander som keramikk, fiberplate, metaller osv.
R-Sublimasjonstrykk på tekstiler er en trykkteknikk hvor et digitalt bilde som skrives blir forgasset inn i materialet ved hjelp av en varmepresse. De spesielle sublimasjonsfargestoffene har en spesiell kvalitet som omformer dem fra en fast tilstand til en gass ved en gitt temperatur. Dette skjer uten at de går gjennom en flytende tilstand. Sublimasjonstrykk er bare mulig med polyester som åpner opp ved en bestemt temperatur, slik at fargestoffet kan bli absorbert inn i materialet. Når materialet blir nedkjølt tetter fargestoffet seg og trykket blir vaske-sikkert. Bildet er ikke på overflaten, men blir heller en del av overflaten.
T- Varmepregg/Relief/Embossing :
Relieftrykk er en trykkteknikk hvor det ikke benyttes blekk, noe som også er grunnen til at det heter relieftrykk. Det enkle preget i materialet gjør at det får et elegant utseende.
W-Digitalltrykk
- på tekstiler- direktetrykk brukes på forbehandlet polyesterstoff eller bomull. Tekniken brukes for tekstil-applikasjoner på håndklær, pledd,puter og andre tekstiler
-på harde overflater
Teknikken er populær også på trykk av bedriftsgaver og papirtrykksaker, emballasje og poser.
Det er det mulig å trykke logotyper i fullfarger direkte på produktet. Det er ikke noe problem å få trykket tonede fyll og fargeoverganger. Den digitale trykkteknikken er allerede blitt godt inkorporert og er blitt et vanlig valg blant de tradisjonelle trykkteknikkene. . Fargene på den digitale filen omformes til CMYK- fargenyanser med digitalt trykk. Fordelene med digitalt trykk er at du kan trykke relativt raskt, til og med når det gjelder små mengder. Det er ikke alltid mulig å printe eksakte PMS-farger som det er med tampo-og silketrykk. Farger som består av CMYK kan avvike marginalt fra PMS-skalaen på din fargepalett.
P- Broderi er en teknikk hvor en tekst, logo eller bilde er sydd på et produkt med nål og tråd. Dette blir ofte gjort med polyestertråd noe som gjør at broderiet ikke krymper. Broderier blir ofte på sportsskjorter, jakker, capser, håndklær, bager og mange andre produkter som gir dem en logo og et eksklusivt utseende. Tekstiller får et veldig bra resultat med broderi -enten "ton i ton" eller som fullfargede logoer.
L- Lasergravering er en populær teknikk som benyttes til reklameartikler eller firmagaver med en logo på eller navn på (personlig). Den lasergraverende maskinen kontrolleres via et datasystem som programmerer en logotype eller tekst. Denne datakontrollerte laseren er svært presis sånn at man også kan gravere relativt små og detaljerte mønstre. Fordelen ved å benytte seg av lasergravering er at det er ripebestandig og har et elegant utseende. Lasergravering kan ikke bli gjort i farge. Fargen kommer an på materialet og underlaget til materialet, fordi laseren brenner vekk det øverste laget slik at laget under blir synlig.